Asociatia Un Zambet Bacau a desfasurat in perioada 01.10 – 15.12.2013 proiectul „Maini Dibace”  finantat de catre FUNDATIA COMUNITARA BACAU.

In cadrul acestui proiect 25 de tineri din comuna Beresti – Bistrita, judetul Bacau au fost implicati in ateliere de arta si creatie,  unde au avut ocazia sa experimenteze tehnicile origami, impletit, crosetat, cusut, pictura, invatand sa realizeze mici obiecte, sa-si dezvolte imaginatia, valorificandu-le ulterior in cadrul unui targ de obiecte handmade la caminul cultural din comuna gazda in data de 19.12.2013.

Scopul proiectului l-a reprezentat cresterea interesului pentru dezvoltarea creativitatii, spiritului antreprenorial si pentru formare continua a tinerilor proveniti din zone defavorizate geografic si socio-economic din mediul rural al judetului Bacau.

Proiectul a fost implementat in parteneriat cu Scoala Gimnaziala „Vasile Borcea” Beresti – Bistrita si Primaria Beresti – Bistrita.

Asociatia Un Zambet Bacau este o organizatie ce sprijina tinerii din mediul rural in procesul de dezvoltare personala prin organizarea de proiecte si activitati ce au la baza metode de educatie nonformala.

Alina Gheorghita – Manager Proiect
Tel: 0745.315.951